Crazy Cornhole, Oud Hollandse Spelen en Carpet Curling - Familieuitje in Gelderland

Dit familieuitje is inclusief:

  • Koffie en thee met apfelstrudel en slagroom
  • Crazy Cornhole, Oud Hollandse Spelen en Carpet Curling
  • Begeleiding/wedstrijdelement
  • Fotocollage voor de winnaars
  • Prijsuitreiking
  • Uitgebreid buffet
  • Ambachtelijke ijskar - ECHT Italiaans ijs

  Prijs: € 67,50 p.p. op basis van minimaal 10 personen.

  De prijs van dit familieuitje in Gelderland is geldig tot en met 31 december 2024 met uitzondering van de feestdagen.

Crazy Cornhole, Oud Hollandse Spelen en Carpet Curling

Een leuk indoor programma met veel spanning en weinig inspanning! De combinatie van 3 verschillende spelen, Crazy Cornhole, Oud Hollandse Spelen en Carpet Curling zijn spannend maar vooral ook erg gezellig. Deze activiteiten zijn in wedstrijdvorm. Ga de strijd aan met familie en vrienden en laat zien wie er het beste is in de spellen!

Programmavoorstel

  De teams worden ingedeeld, het spel wordt uitgelegd en de telformulieren uitgedeeld. Dan kan het spel beginnen.

  Crazy Cornhole, Oud Hollandse Spelen en Carpet Curling, 3 super leuke activiteiten om samen met je vrienden of familie te spelen! Wie is er het beste en haalt de hoogste score? Welke groep heeft uiteindelijk de meeste punten?

  Crazy Cornhole is een razend populair Noord-Amerikaans (gras)veldspel. Spelers werpen om de beurt met mais gevulde stoffen zakjes naar een verhoogd, schuin bord met een gat aan het uiteinde. Het doel van het spel is om punten te scoren door ofwel een zak op het bord te laten landen of een zak door het gat te gooien.

  Oud Hollandse spelen, een echt spellenfestijn voor jong en oud! Een wedstrijdje over verschillende onderdelen als Sjoelen, Bierschuiven, mini-Bowling, -Curling en nog veel meer!

  Carpet Curling is een leuke groepsactiviteit die binnen gespeeld kan worden. Het wordt gespeeld in teams tegen elkaar of individueel. De naam zegt het al: “Carpet Curling” is curling op een tapijt in plaats van op ijs. Je hoeft dus niet te vegen, een stofzuiger is desgewenst beschikbaar!

  Na afloop is er een prijsuitreiking en het beste team ontvangt een ingelijste groepsfoto.

Restaurant Vahle

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingrediënten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke à la carte gerechten en diverse seizoensgerechten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.

8.1 | 7 reviews

Reviews van gasten

Henk Muis

8

Veel plezier gehad met de balspellen. Werden leuk begeleid door de medewerker van de locatie. Het eten was heerlijk. Jammer dat het vanille-ijs op was, maar de apfelstrudel maakte het weer goed.

Anoniem

8

Hebben een leuke middag gehad. Was verder goed geregeld.

Baldwin Cornelisse

8

We hebben een heerlijke familie dag gehad. Iedereen van 4 t/m 87 jaar heeft zich prima vermaakt. Na een prettig ontvangst zijn we op een sportieve manier de competitie met elkaar aangegaan. Vooraf nog even allemaal en per team op de foto. Deze worden later gebruikt als cadeau voor het winnend team. Vervolgens een overvloedig en heerlijk buffet er was meer dan genoeg en van goede kwaliteit. nog een opmerking om het allemaal nog beter te maken. Een versnapering tijdens het spel zou welkom zijn. Dat kan dan gelijk gebruikt worden als tussen evaluatie (sterke verhalen)

Gerrit Heerhugowaard

8

Heel flexibel, wensen konden ingevuld worden, klantvriendelijk

Jeanine Abcoude

8

Leuke ontspannen sfeer en goed verzorgde locatie.

Maaike en Bart Arnhem Lathum

8

De activiteit werd duidelijk uitgelegd en er was genoeg tijd.

Anoniem

9

Zeer klantvriendelijk. Heldere afspraken, achteraf geen nare verrassingen. Keuze mogelijkheid aanbetalen of alles in één keer afrekenen. We hebben het erg naar ons zin gehad! Uitleg spellen beter aangepassen aan de samenstelling van de groep.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes
 • Tennisbaan

Onze Partner

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Chalethotel en de faciliteiten

Dit Chalethotel is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!


Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De hotelkamers

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.


Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is € 10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.