Happen, Varen en Ontdekken - Familieuitje in de Weerribben en Giethoorn

Bij dit Familieuitje in de Weerribbben is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en lekkernij naar keuze
  • Hapjespakket voor onderweg
  • Build your own Burger
  • 2 uur Fluistervaren in Giethoorn
  • Barbecue of 3-gangen menu

  Prijs: € 59,50 p.p. op basis van eigen vervoer
  € 69,50 p.p. inclusief Fietshuur
  € 79,50 p.p. inclusief een DAF

  Te boeken vanaf minimaal 4 personen.

  Te boeken vanaf 4 juni 2022

  De prijs van dit Familieuitje in de Weerribben is geldig  tot 31 december 2022.

Familieuitje in de Weerribben en Giethoorn

Dit familieuitje is een super leuke combinatie tussen verschillende restaurants. Ga met uw familie op pad en ontdek de omgeving van de Weerribben. Uiteraard krijgt u voor onderweg hapjes mee. Burgers eten en 2 uur Fluistervaren door Giethoorn om vervolgens af te sluiten met een barbecue op 1 van de 3 locaties. Super lekker 3-gangen op 3 locaties in de Weerribben, Wieden en Giethoorn.

Programma familieuitje

10.00 uur
Ontvangst met koffie/thee en lekkernij naar keuze

10.45 uur
U gaat met uw eigen fiets of auto aan de hand van een leuke route dwars door de Weerribben naar Giethoorn. Voor onderweg ontvangt u een hapjespakket.

13.00 uur
U wordt verwacht in Burgers&Grill in Giethoorn voor een Build-Your-Own-Burger (hotdog of mealsalad).

14.00 uur
De fluisterboten liggen klaar voor een fluistertocht van 2 uur door Giethoorn en omgeving.

16.00 uur
Op eigen gelegenheid gaat u weer op de fiets of met uw auto naar ’t Binnenhof in Paasloo.

17.30 uur
De dag wordt afgesloten met een barbecue of 3-gangen menu en maak vooraf, tijdens of aansluitend gebruik van de vrije  faciliteiten en activiteiten.

Loungen in de Weerribben

Onze gloednieuwe locatie is een unieke combinatie van een luxe koffiehuis, (banket)bakker, ijssalon en loungebar in één en is gevestigd op het Park Waterstaete in Ossenzijl.

In de sfeervolle serre aan het water kunt u vanaf ’s ochtends vroeg al terecht voor heerlijke ontbijten en Smit&Dorlas koffie & theespecialiteiten.

In de middag serveren we uitgebreide lunches, high tea/coffe/wine, maar je kunt er ook kiezen om lekker te loungen met diverse lekkernijen of een heerlijke high bubbels op het strandje.

Wij zijn een van de toegangspoorten naar Nationaal park de Weerribben-Wieden. DE ideale locatie voor een leuke dag(deel) er op uit met een fluisterboot, kano of supplank of het startpunt van vele mooie fiets-, wandel-, DAF en TukTUk tochten. Oftewel, TOP ingrediënten voor een heerlijk (mid)dagje uit.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Babybedjes

Onze partner

Gezellig Restaurant - Brasserie

Start de dag met vers afgebakken broodjes of een heerlijk ontbijtje. Neem een koffie- of lunchpauze met een goede kop koffie met gebak of een frisse maaltijdsalade. Of kiest u toch liever voor een ontspannen borrel met een uitgebreide hapjesplank. Ook is het mogelijk om te genieten van een heerlijke high tea, high wine of een high beer!


Graag eten bestellen voor in de woning? In uw vakantiebungalow scant u de unieke QR-code en bestelt u zo op afstand BBQ, gourmet, heerlijke gerechten, maaltijden of pakketten. Deze worden dan bezorgd bij uw woning.
Daarnaast bieden zij ook diverse online activiteiten, zoals een Pubquiz, Virtual Reality games en een bingo!

Ga op ontdekkingstocht in de Weerribben

In het Overijsselse Ossenzijl, aan de rand van Nationaal Park Weerribben Wieden, ligt dit luxe vakantiepark. Natuur,  water, rust en ruimte zijn dé kernwoorden die een vakantie of weekendje weg op het bungalowpark het beste omschrijven. En tevens maakt u tussen 1 april en 31 oktober gratis gebruik van een luxe sloep welke  bij uw verblijf is inbegrepen.

Overnachten in luxe watervilla's met eigen sloep

Het vakantiepark is beschikt over diverse watervilla's geschikt voor 4,6 of 8 personen.
Op Vakantiepark Waterstaete zijn diverse activiteiten voor jong en oud! Zo kunt u bijvoorbeeld een fiets huren en de prachtige omgeving van Weerribben Wieden ontdekken, genieten van heerlijke maaltijden in een gezellig eetcafé in Ossenzijl, prachtige wandelingen maken en natuurlijk varen in en rondom Weerribben Wieden.

Omgeving

Bomen, vogels, rietvelden en wateren die reiken tot aan de horizon. Deze elementen karakteriseren de regio en het dorpje Ossenzijl, welke de thuishaven is van ons vakantiepark en brasserie.