Rondvaart Slot Loevestein of Woudrichem - prachtige boottocht over de Waal

Bij deze rondvaart is inbegrepen:

    • Programma duurt totaal 6 uur
    • Prachtige boottocht over de Waal
    • 2 uur genieten van een wandeling door het kasteel met de middeleeuwse verhalenvertellers

Prijs: € 60,00 p.p. op basis van minimaal 25 personen. 

De rondvaarten zijn het gehele jaar door te boeken voor groepen vanaf 25 personen.

De rondvaart naar Slot Loevestein of Woudrichem vertrekt om 11:00 uur en eindigt om 17:00 uur.
Let op: kaarten voor Slot Loevestein kunt u alleen kopen bij de kassa en zijn niet te reserveren bij ons.

De prijs van deze rondvaart is geldig tot 31 december 2022.

Rondvaart Slot Loevestein of Woudrichem

Tijdens deze prachtige boottocht over de Waal, komen wij langs verschillende plaatsen die gelegen zijn aan deze imposante rivier om vervolgens bij het middeleeuwse kasteel Slot Loevestein af te meren.

Slot Loevestein of Vestingstad Woudrichem

Bij Slot Loevenstein kunt u genieten van de oude sfeer die heerst in en om dit prachtige kasteel. In het kasteel komt u verhalenvertellers tegen waar u vrijblijvend naar kunt luisteren. Deze verhalen nemen u mee naar de middeleeuwen. Maar u kunt ook aan boord blijven en meevaren naar de vestingstad Woudrichem, een oud vissersstadje gelegen aan 3 rivieren.

Hier heeft u de mogelijkheid om het visserijmuseum te bezoeken of om heerlijk door het stadje te slenteren, en te genieten van alle indrukken.

Na ongeveer 1,5 uur komt u weer aan boord en varen we richting Slot Loevestein om daar de andere mensen weer op te halen.

Na 2 uur genoten te hebben van Slot Loevestein heten wij u welkom terug aan boord en gaat de terugreis weer beginnen.

Rondvaartboot

Aan boord van de rondvaartboot mag iedereen zich thuis voelen. De partyboot heeft een mooie warme uitstraling en is geschikt voor gezelschappen van 15 tot 150 personen. Het schip is rolstoel-toegankelijk door middel van een lift en een invalide-toilet. Tevens is er een apart dames- en herentoilet, een bar en een complete keuken met eigen kok aan boord. In de bovensalon heeft u een panoramisch uitzicht. De indeling van het schip kan in overleg worden aangepast aan de grootte van het gezelschap.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

  • parkeren
  • restaurant

Onze partner

Heerlijk varen en genieten

U wilt zorgeloos varen, mooie vaarroutes, gastvrijheid, lekker eten, een betaalbaar vaararrangement? Dan hebben we een aantal mooie programma suggesties om ideeen op te doen. Het op maat maken van een programma is uiteraard ook mogelijk. 

Een prachtige ervaring op het water

Wij bieden u een zeer uitgebreide keuze om van uw vaartocht een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Gasten uit zowel de particuliere als zakelijke markt kunnen bij ons terecht voor een prachtige ervaring die blijft hangen. U kunt natuurlijk kiezen uit 1 van onze all-in cruises, maar ook voor uw vaarprogramma op maat bent u van harte welkom. We maken graag samen met u een programma wat aansluit op uw wensen.

Culinair genieten aan boord

Tijdens de vaart serveert onze scheepskok naar wens, u een brede culinaire selectie, varierend van een broodbuffet of koffietafel tot een koud/warmbuffet met geweldig dessertbuffet. Er zijn vele mogelijkheden en we maken graag een voorstel passend bij uw budget

Vorstelijk varen wie wil dat nou niet?

Aan boord van de partyboot kan dat. Niet alleen door de naam of uiterlijk van het schip, maar ook door de gezellige sfeer en goede verzorging. Ook aan de mindervalide gasten is gedacht door middel van 2 liften zodat iedereen overal aan boord kan genieten. Er zijn meerdere toiletten, een goed gevulde bar en complete keuken met eigen kok aan boord.


Ook is er een panoramisch uitzicht vanuit een prachtige rondzit. Het interieur is in overleg aan te passen aan uw wensen. Het buitendek kan in geval van regen dicht geschoven worden en zijn de zijkanten dan wind- en waterdicht.


De thuishaven is Sleeuwijk. U kunt hier makkelijk en gratis parkeren. De partyboot is het hele jaar te huur vanaf verschillende locaties en geschikt voor elke gelegenheid.